Slipp tråkig planering

Ibland hittar man koncept där man har fått med precis allt som krävs för en perfekt kundupplevelse. Nätet är fyllt av olika idéer på resor du kan göra, kurser du kan gå, dansbandsuppvisningar, fester m.m men har du någonsin tänkt på fördelarna med att hitta ett paket med allt-i-allo? Där du har såväl resan som aktiviteten. Där mat och dryck är inräknat. Där det enda du behöver ta med dig är ett gott humör?

Ett exempel på det är de olika resor och arrangemang som finns på www.perfectevent.se – Där finns såväl smått som stort. Vi har rankat de tre grymmaste idéerna här som helt klart håller hög standard och som får fem getingar av fem.

  • Winterviken
    I det blomstrande Gröndal ligger Winterviken som är en otroligt populär plats att åka till. Men om man bokar detta pakt så pratar vi inte bara om lokalen, utan här är det även en hejdundrandes brakfest som redan är färdigarrangerad. Maten får du serverad i form av en härlig trerätters, och därefter kan du dansa loss i krutkällaren hela natten lång.
  • Skulptera is på Djurgårdsbrunns värdshus
    Det här är ju bara klockrent. Givet val för en svensexa eller möhippa där man vill göra något udda. Man åker till Djurgårdsbrunn och arbetar i grupper med skulptureringen. Därefter avslutar man det hela med en härlig middag som står serverad, lagom tills man är klar.
  • Lär dig göra drinkar
    Vem vill inte kunna blanda de där goda drinkarna som alla pratar om? Vi hittade ett paket där man kan åka till Ekerö och lära sig att göra drinkar i olika varianter. Dessutom kan man tävla om kvällens godaste drink. Sedan avslutar man med en grillbuffé vid vattnet där man kan umgås.

learn to do drinks
Det här är nöje som verkligen är stressfritt. Eftersom all planering och koordinering redan är fixad så behöver man bara dyka upp och ha roligt, vilket borde vara det enda man ska bry sig om. Absolut att rekommendera om du ogillar planeringar men gillar att ha kul.