Såhär är du alltid redo för party

När man hänger i inne-svängarna är det viktigt att man är spontan och självklart ”alltid redo”. Man vet aldrig när nästa chans kan dyka upp till ett riktigt fräsigt party, och för den rutinerade kan man inte komma med kassa ursäkter så som ”Ska bara hem och byta kläder” eller ”Har ingen packning med mig”. Se till att packa en partyväska som du enkelt tar med. Vi hjälper dig med vad som behövs!

en packad väska

En varm tröja – Ett absolut måste inför sena sommarkvällar. Kylan kan aldrig få bli orsaken till varför du plötsligt måste lämna festen i förväg, ellerhur?

Rena underkläder – Du vet aldrig var du kommer att sova. Det kan vara hemma, men det kan likväl vara hos bästa polaren, ett ragg eller hos mormor. Att få byta till rena underkläder dagen efter känns värdigt och gör att man klarar bakfylleångesten bättre.

En vinare – Se till att du har en vinare liggandes för oväntade möten.

Plastpåsar & påsklämmor – Perfekt för förvaring av hygienprylar, frukt, de använda underkläderna eller annat som man vill hålla lite isolerat i väskan. De bästa klämmor hittar du på nätet, hos klammor.se

Tandborste & tandkräm – Säger sig själv, eller?

Bekväma skor – För att en fest kan utspela sig i en etta på Östermalm, i en villa i Dalarna eller i en skogskoja i Kiruna. You never know, men se åtminstone till att du har ombyte till klackarna. Vägen hem dagen efter känns extra lång i ett par stiletter.

Kamera – Man får aldrig missa ett tillfälle att föreviga en grym festkväll.

Tändstickor och stearinljus – För chansen att få ljus och värme, även in på småtimmarna.

En filt – Att krypa in i och mysa runt en lägereld, eller efter ett nattbad från någon flytbrygga i en namnlös sjö.

Med denna packning klarar du de allra mest oväntade inbjudningar till fester som du sent kommer att glömma!